Jump to content
Cover for Kaapattu
Isbn: 978-87-2688-001-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: April 2021
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 9 hours 14 minutes

Audiobook

Kaapattu

Rikospoliisi ja tunnollinen perheenisä Mikko Vuori lähtee kotoaan töihin tavallisena arkiaamuna, eikä enää palaa. Kun tunnit kuluvat, läheisten ja työtovereiden on pakko kohdata kylmä totuus: Mikko on kidnapattu. Mitä kaappaaja haluaa? Onko Mikon aika maksaa menneisyyden hairahduksestaan, vai löytyykö vastaus työuralla kohdatuista pahantekijöistä? Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikkö kohtaa pahimman painajaisensa, kun rikoksen uhri onkin yksi omista – ja kello käy armottomasti.

Kaapattu (2021) on Tero Sompin hyytävä jännitysromaani rikoksista ja salaisuuksista. Teos on elävä kuvaus poliisin työn armottomuudesta ja elämän arvaamattomuudesta.

Tero Somppi (s. 1972) on suomalainen jännityskirjailija, joka työskentelee myös turvallisuusalalla. Hänen teoksiaan ovat esimerkiksi Viimeinen linja (2010) ja Särkyvää (2012).

Rikospoliisi ja tunnollinen isä Mikko Vuori ratkoo rikoksia Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikössä. Dekkarikonkari Tero Sompin asiantuntevasti taustoitettu kerronta koukuttaa, ja ajankohtaiset rikosjuonet ja päähenkilöiden elämä puhuttelevat lukijaa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone