Jump to content
Cover for Syvyyden avaimet
Isbn: 978-87-2687-595-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: April 2021
Narrator: Johanna Kokko
Length: 8 hours 34 minutes

Audiobook

Syvyyden avaimet

Biologi Maana Santasella on ollut rankkaa. Miehen kuoleman jälkeen häntä painavat suuret velat, ja nyt Santasen työtahti on aiheuttanut hänelle burnoutin. Uupumuksen parantelu kuitenkin keskeytyy, kun Santasen kollega kuolee erikoisella tavalla – mies löytyy Helsingin Vanhankaupunginkoskelta kuolleena. Oliko kuolema luonnollinen vai halusiko joku kollegan hengiltä? Pian Santanen huomaa olevansa keskellä monimutkaista rikosten vyyhtiä, johon liittyy myös Santasen työskentely geenitutkimuksen parissa.

"Syvyyden avaimet" on toinen osa Tuula Mai Salmelan jännittävään dekkarisarjaan. Seuraavat osat ovat "Uhrihärkä" ja "Lampi".

Tuula Mai Salmela (s. 1951) on dekkarikirjailija, joka tunnetaan biologi Maana Santasen elämästä kertovista jännäreistä. Salmela teki työuransa julkisella sektorilla, jossa hän työskenteli tutkijana muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa.


Maana Santanen on biologi, kasvitieteilijä ja geenitutkija – sekä eräänlainen yksityisetsivä, jonka elämässä sattuu ja tapahtuu. Hyppää Maanan mukana jännittävään maailmaan, jossa ratkotaan rikoksia niin Helsingissä, Espanjassa kuin myös pienissä hämäläisissä kylissä!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone