Jump to content
Cover for Viides vieras
Isbn: 978-87-2676-043-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2021

E-book

Viides vieras

Martti Piha on lähtenyt lomalle entisen opiskelutoverinsa Antti Sormusen kartanolle. Loma saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun Sormunen tekee jymypaljastuksen – hän kertoo tietävänsä, että jokainen kartanon vieraista on syyllistynyt rikokseen. Eikä siinä kaikki – isäntä haluaa, että vieraat paljastavat tekemänsä rikoksen. Onko kyseessä jokin leikki? Peli ei kuitenkaan ehdi edetä, kun Sormunen löytyy yllättäen murhattuna. Mitä oikein tapahtui? Pelkäsikö joku rikoksensa paljastumista niin paljon, että Sormunen oli otettava hengiltä?

Unto Katajamäki on suomalainen kirjailija, joka elää ja vaikuttaa Tampereella. Hän on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. Lisäksi Katajamäki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut Katajamäki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.

Martti Piha on iäkäs mies, joka on työskennellyt pitkään kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jälkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitä – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevältä pojaltaan Petriltä.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone