Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Median valtaajat
Isbn: 978-95-2351-561-1
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: april 2021

E-bok

Median valtaajat

Tervetuloa 2020-luvulle! Tulevaisuus on jo alkanut. Median liiketoimintamalli on muuttunut ja meistä median käyttäjistä on tullut tuotteita.

Median valtaajat on kuvaus siitä, miten kansainväliset suoratoistopalvelut valtasivat televisioruudut ja sosiaalisen median alustat tekivät meistä someriippuvaisia. Nyt tykkäämisemme muuttuu dataksi, joka mahdollistaa toimintamme valvonnan.
Olemme vähin äänin antaneet kaiken tiedon itsestämme globaaleille teknoyrityksille. Tiktok on kansainvälisen valtapolitiikan pelinappula ja Facebookin tietovuodot ovat lisänneet puhetta alustojen säätelystä. Kansainvälinen kilpailu on rantautunut Suomeen ja kilpailu huomiostamme kiihtyy entisestään nyt Disneyn saavuttua Suomeen.

Myös meillä median käyttäjillä on valtaa, mutta olemmeko siitä tietoisia? Tulevaisuus on alkanut ja me voimme vaikuttaa siihen millainen siitä tulee.

Ritva Leino on mediastrategi, joka on elänyt median muutoksen oman työnsä kautta. Hän on vastannut Yle Teeman kulttuuriohjelmistosta, ollut kehittämässä kansainvälisiä palkintoja voittaneita dokumenttisarjoja ja työskennellyt toimittajana ja tilaajana. Hän on perustanut kollegansa kanssa Yle Labin ja toimii nykyään aktiivisesti kansainvälisissä verkostoissa, missä tutkijat ja alan ammattilaiset pohtivat median tulevaisuutta.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone