Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pelien Suomi
Isbn: 978-95-2345-680-8
Förlag: Gaudeamus
Kategori:
IT & teknik
Tillgänglig sedan: mars 2021

E-bok

Pelien Suomi

Peliala on jo vuosia ollut suomalaisen kulttuuriviennin kärjessä. Pelejä julkaistaan vuosittain kymmeniä, ja ala onkin pullollaan erinomaisia peliteoksia ja viihdyttäviä tarinoita.
Pelien Suomi -kirjassa pelikirjailijoiden ykköskaartiin kuuluva Juho Kuorikoski ottaa tarkempaan käsittelyyn parhaimpia ja mielenkiintoisimpia vuosina 2014-2020 julkaistuja suomalaispelejä. Esittelyyn pääsevät esimerkiksi Legend of Grimrock 2, Cities: Skylines, Control, Brawl Stars, Baba Is You ja Empires & Puzzles. Lisäksi kirjassa käydään läpi e-urheilun kaltaisia ilmiöitä ja tarkastellaan tulevaisuuden näkymiä.
Teoksessa pelialan ammattilaiset ja asiantuntijat kertovat avoimesti niin menestyksen resepteistä kuin epäonnistumisistakin. Sanaisen arkkunsa avaavat muiden muassa Ilari Kuittinen, Petri Järvilehto, Touko Tahkokallio ja Mariina Hallikainen. Samalla paljastuu, kuinka huippupelitalojen hitit syntyvät, miten vaikeuksista noustaan voittoon ja millä tavoin esimerkiksi pilkkimisen ja autojen tuunauksen kaltaiset suomalaisilmiöt kääntyvät peleiksi.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone