Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tinder-päiväkirja 2
Isbn: 978-95-2382-044-9
Förlag: Docendo
Kategori:
Memoarer & Biografier Psykologi IT & teknik Feelgood
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Tinder-päiväkirja 2

Suosittu päiväkirja saa jatkoa! Sanna Kiiski tarkastelee deittailu-sovellusta nyt myös miesten näkökulmasta.

Millaisina deittiseuraa etsivät naiset näyttäytyvät ja miten he käyttäytyvät? Sanna Kiiski jatkaa tutkimuksiaan Tinder-maailmassa apunaan miespuolinen ystävä Emirhan sekä Tinder-natiivi Tinka.

Vuosi sitten toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiiski seikkaili ensikertalaisena deittailusovellus Tinderissä ja kirjasi kokemuksensa Tinder-päiväkirjaan (Docendo 2020). Suuri osa lukijoista swaippasi kirjan oikealle, moni painoi superliken.

Useiden treffien, ohareiden, dickpicien ja monien kummallisten kokemusten täyttämän vuoden jälkeen Sanna on valmis auttamaan muita rakkaudennälkäisiä sinkkuja löytämään oman sisäisen Tinder-minänsä.

Tinder-päiväkirja 2 - Miesten puolella tutkii asiaa nyt maskuliinisesta näkökulmasta. Siinä häntä avustaa ystävä Emirhan Ansari, ja Sanna saa vinkkejä myös Tinder Inkalta eli Tinkalta.

Kuka pelkää pornotiikeriä? Onko vanilja oikeasti tylsää ja mautonta? Millaista on seuranhaku puumien, ghostaajien, fwb-metsästäjien ja pan-seksuaalien ristitulessa?

Ei auta kuin lähteä rohkeasti kumppania metsästämään, säätää profiilit kuntoon ja saada sutinaa someen!

Sanna Kiiski (s. 1974) on työskennellyt pitkään toimittajana ja juontajana, muun muassa MTV3:n Huomenta Suomessa ja useilla radiokanavilla. Nykyään hän on yrittäjä. Hänen ensimmäinen teoksensa oli Tinder-päiväkirja (Docendo 2020).



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone