Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lallin perintö
Isbn: 978-87-2678-062-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Panu Vauhkonen
Length: 5 timmar 24 minuter

Ljudbok

Lallin perintö

Rikostutkija Lasse Lehtiö saa aamulla kiireellisen puhelun. Nyt on pakattava tavarat nopeasti ja suunnattava kohti lentokenttää. Orvietossa Italiassa on nimittäin tapahtunut murha, jossa surmansa on saanut suomalainen jatko-opiskelija. Eikä murha ole mikä tahansa murha – se vaikuttaa jäljittelevän Albert Edelfeltin kuuluisaa taulua "Piispa Henrikin kuolema".

Mitä Italiassa on oikein tapahtunut? Lehtiö saa apua naisystävältään, historian opettaja Riitta Vanhaselta. Yhdessä Lehtiö ja Vanhanen tempautuvat keskelle mystistä rikosvyyhtiä, jonka tapahtumat ulottuvat Italiasta Suomeen saakka.

Matti Rautiainen on suomalainen dekkaristi, joka on julkaissut neljä romaania. Esikoisromaaninsa "Lallin perintö" Rautiainen julkaisi vuonna 2013. Rautiainen on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori.

Rikostutkija Lassi Lehtiö on mies, jonka eteen sattuu jatkuvasti toinen toistaan mystisempiä murhatapauksia. Onneksi Lehtiön ei kuitenkaan tarvitse ratkoa rikoksia yksinään, vaan hän saa apua terävä-älyiseltä naisystävältään Riitta Vanhaselta.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone