Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Metsäekonomian perusteet
Isbn: 978-95-2345-701-0
Förlag: Gaudeamus
Kategori:

Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Metsäekonomian perusteet

Milloin metsä kannattaa päätehakata ja miten tehdä harvennukset, jotta taloudellinen tuotto olisi mahdollisimman suuri? Miten sovittaa yhteen metsien suojelu ja puuntuotanto? Miten laskea metsänomistuksen kannattavuus? Mitkä tekijät vaikuttavat yksityismetsien puuntarjontaan puumarkkinoilla? Vastaukset näihin ja moniin muihin metsien kasvatuksen ja käytön kysymyksiin löytyvät Metsäekonomian perusteet -teoksesta. Se on kattava esitys taloustieteen periaatteiden soveltamisesta metsätaloudessa.

Kirja kattaa sekä yksityisen taloudenpitäjän että metsäpolitiikan suunnittelijan ja päätöksentekijän näkökulman metsänkasvatukseen ja puunkorjuuseen. Se tarjoaa siten metsä- ja ympäristöalan käytännön toimijoille välttämätöntä tietoa ympäristön ja luonnonvarojen käytön talouden yleisistä periaatteista, ympäristön markkinattomien hyötyjen arvottamisesta sekä metsä- ja ympäristöpolitiikan talousteoreettisista perusteista.

Metsäekonomian perusteet soveltuu myös erityisesti metsäekonomian tai ympäristön ja luonnonvarojen taloustieteen opintoja aloittaville korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone