Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Englantilainen solmu
Isbn: 978-87-2674-309-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: januari 2021
Uppläsare: Annina Rubinstein
Length: 8 timmar 51 minuter

Ljudbok

Englantilainen solmu

30-vuotiskriisissä kärvistelevä nettifriikki Minttu Järvinen jättää hetkeksi menestyvän yrityksensä ja suuntaa Cambridgeen etsimään itseään ja hankkimaan uutta potkua uralleen. Vuosia jatkunut on-off-suhde nettipoliisi Pasi Nurmisen kanssa vaatii sekin päivityksen.

Myös Pasi Nurmisen elämä on kriisissä. Helsingin poliisin huumepuolen rikostutkinnat kiristävät työilmapiiriä koko talossa, ja osaston riittämättömät määrärahat lisäävät työtaakkaa. Mies päättää ottaa riskin ja repäistä itsensä irti ahdistavista työkuvioista. Hän muuttaa Mintun vuokraamaan asuntoon Cam-joen varrelle.

Cambridgessa Minttu törmää ukrainalaiseen Sofijaan ja hänen maanmieheensä Vadimiin. Mintulle selviää nopeasti, että mies on älykäs, kiihkomielinen ja kaikkea muuta kuin lapsellisen Sofijan uskollinen poikaystävä, saati Cambridgeen muuttanut puutarhuri.

Mintun ja Pasin keskinäinen välien selvittely saa uusia sävyjä heidän päätyessään ekoterroristiryhmä SOLMUn jäljille. Kirjan päähenkilöt ovat tuttuja jo aikaisemmista trillereistä Baltia Express ja Hotelli Kalifornia.


Kirsi Merimaa on kirjailijanimi, jonka takana on kaksi kokenutta toimittajaa ja kirjailijaa, Marja Lennes ja Pirjo Peltoniemi. Nimimerkki syntyi kaksikon lyödessä vetoa siitä, että he pystyisivät kirjoittamaan dekkarin kahdessa viikossa.

Kirsi Merimaan dekkarisarjassa sukelletaan nettirikollisuuden maailmaan. Rikoksia ratkaisevat nettifriikki Minttu Järvinen sekä nettipoliisi Pasi Nurminen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone