Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Leo Tolstoin jälkeenjättämät kaunokirjalliset teokset 2
Isbn: 978-87-2654-640-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Leo Tolstoin jälkeenjättämät kaunokirjalliset teokset 2

Vanhan ajan tavan mukaan Malanja naitettiin jo 15-vuotiaana, vielä kasvavana tyttönä. Ensimmäisenä parina vuotena hän torjui miehensä. Miehen olkapäät ja käsivarret olivat jatkuvasti sinelmillä. Malanja suorastaan vihasi puolisoaan. Aika teki kuitenkin tehtävänsä, ja pian Malanja huomasi kiintyneensä mieheensä. Lopulta Mananja itki, kun isäukko päätti lähettää hänen puolisonsa kaupunkiin – miten hän tulisi toimeen ilman rakastaan?

"Idylli – ei ole tulella leikkimistä" on yksi viehättävistä kertomuksista kokoelmassa "Leo Tolstoin jälkeenjättämät kaunokirjalliset teokset 2". Lisäksi kokoelma sisältää kertomukset "Isä Sergei", "Kertomus lapsille", "Kaksi eri toisintoa olkikupuisen mehiläiskeon historiasta", "Ei ole maailmassa syyllisiä", "Tihon ja Malanja", "Nuori keisari", "Lasten viisautta" sekä näytelmän "Valo paistaa pimeydessä".

Leo Tolstoi (1828–1910) oli maineikas venäläinen kirjailija. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat 'Sota ja rauha' sekä 'Anna Karenina'. Tolstoi oli huomattava yhteiskunnallinen ja uskonnollinen ajattelija. Hän opiskeli yliopistossa itämaisia kieliä ja oli muutenkin kielellisesti hyvin lahjakas – hän puhui venäjän lisäksi ranskaa, kreikkaa, italiaa, englantia ja saksaa. Kirjoittamisen lisäksi Tolstoille tärkeää oli köyhien auttaminen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone