Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kaksitoista ketunhäntää
Isbn: 978-87-2648-727-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Kaksitoista ketunhäntää

Kun kirjailija päättää jättää tyttöystävänsä halveksuttavalla tavalla, tyttöystävä järjestää koston. Koston, joka vetäisi maton alta jokaiselta kirjailijalta.

Toisaalla rikosjuristi saa työkseen tapauksen, jossa on jotakin outoa – miehensä murhasta syytetty vaimo vaikuttaa viattomalta, mutta onko vaimo vain mestari näyttelemään?

Yhdysvalloissa asuva irakilainen ex-ministeri joutuu tukalaan tilanteeseen, kun hänen lentonsa tekee hätälaskun Bagdadiin. Jos hänet tunnistetaan, edessä on kuolemantuomio – onko miehellä mitään mahdollisuutta selvitä Irakista toistamiseen elossa pois?

Kaksitoista novellia – ja kaksitoista ketunhäntää. Jeffrey Archerin novellikokoelma johdattaa lukijan keskelle jännittäviä tapahtumia. Tätä kirjaa ei voi laskea käsistä!

Jeffrey Archer (s.1940) on englantilainen kirjailija ja poliitikko. Hänet tunnetaan erityisesti "Clifton-kronikka" -kirjasarjasta, johon kuuluu seitsemän osaa. Archer on julkaissut kymmenittäin romaaneja sekä novellikokoelmia. Hän julkaisi esikoisteoksensa "Miljoonan dollarin petos" vuonna 1976.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone