Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Poika nielaisee maailmankaikkeuden
Isbn: 978-91-5076-158-0
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Poika nielaisee maailmankaikkeuden

Poika nielaisee maailmankaikkeuden
Riipaiseva tarina tosirakkaudesta, veljeydestä ja epätavallisesta ystävyydestä.

Brisbane, Australia 1980-luku. Eli Bell on poika, jolla on vanha sielu ja aikuisen mieli, ja hänen elämänsä on lievästi sanottuna mutkikasta. Isä on eksyksissä, äiti vankilassa, isäpuoli on huumediileri ja lastenvahtina toimii legendaarinen vankikarkuri Slim, joka kaitsee Eliä ja Elin neroa, mutta mykkää isoveljeä Augustia. Eli yrittää seurata sydämensä ääntä ja ymmärtää, miten tullaan ”hyväksi mieheksi”. Kohtalo kuitenkin heittää Elin eteen haasteita, ja yksi suurimmista on huumekauppias nimeltään Tytus Broz.

Mutta nyt Elin elämä on muuttumassa entistäkin hurjemmaksi. Pian hän tapaa isänsä, josta ei muista mitään, pian hän murtautuu Boggo Roadin vankilaan pelastaakseen äitinsä joulupäivänä, ja pian hän joutuu kasvotusten häntä vainoavien rikollisten kanssa. Pian hän myös rakastuu unelmiensa tyttöön.

Poika nielaisee maailmankaikkeuden on elämää suurempi kasvutarina nuoresta pojasta aikuisuuden kynnyksellä, se on riemastuttava, sydäntä särkevä ja taianomainen lukukokemus.

Trent Dalton työskentelee toimittajana The Weekend Australian Magazine:ssa ja on aiemmin työskennellyt apulaispäätoimittajana Courier Mail -lehdessä. Hänet on palkittu useilla eri journalistipalkinnoilla kotimaassaan, kuten Walkey Award- ja Kennedy Award -palkinnoilla. Poika nielaisee maailmankaikkeuden on Daltonin esikoisteos.

 

 


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone