Jump to content
Cover for Mitä jos en löydä sinua koskaan
Isbn: 978-91-5077-039-1
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Novels Romance
Accessible since: December 2020

E-book

Mitä jos en löydä sinua koskaan

Romanttisia illallisia, pussailukuvia somessa, säännöt sovitaan sähköpostitse - ja mikä parasta, suhteella on ennalta sovittu päättymispäivä. Eli toisin sanoen täydellinen valeromanssi!

Laurien poikaystävä jättää hänet kahdeksantoista yhteisen vuoden jälkeen ja Laurie on aivan rikki. Hän kammoksuu ajatustakin aloittaa deittailu uudelleen, saati sitten Tinderissä. Kaiken lisäksi käy ilmi, että hänen exänsä uusi tyttöystävä on raskaana. Ja mikä pahinta, hän joutuu edelleen työskentelemään samassa toimistossa exänsä kanssa, joka päivä.

Kun Laurie sitten eräänä iltana juuttuu toimistolla samaan hissiin komean kollegansa Jamien kanssa, he suunnittelevat yhdessä täydellisen ratkaisun kummankin elämäntilanteeseen: valeromanssin. Mutta asiat kuitenkin monimutkaistuvat: raja sen välillä, että esittää rakastunutta ja on oikeasti rakastunut, osoittautuu haastavaksi. Valesuhteessa ei onneksi voi kuitenkaan särkeä sydäntään - vai voiko?

Mhairi McFarlanesyntyi Skotlannissa vuonna 1976, ja hänen tarpeettoman hämmentävä nimensä äännetään [Va-ri]. Kokeiltuaan siipiään toimittajantyössä hän alkoi kirjoittaa romaaneja, ja hänen ensimmäinen kirjansaSinuun minä jäinoli välitön menestys. Mitä jos en löydä sinua koskaanon hänen kuudes romaaninsa. Hän asuu Nottinghamissa miehen ja kissan kanssa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone