Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kadonneet sielut
Isbn: 978-91-5075-952-5
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Kadonneet sielut

Kadonneet sielut
Hän uskoi, että oli jättänyt menneisyyden taakseen. Mutta hän oli väärässä.

Eräänä päivänä tulee puhelu, joka kääntää Nora Wattsin maailman päälaelleen. Bonnie, tytär, jonka hän on antanut adoptoitavaksi, on kadonnut. Koska tyttö on aiemmin karannut kotoa useita kertoja, poliisi ei ota asiaa vakavasti, ja Nora, joka työssään etsii kadonneita henkilöitä, on epätoivoisten adoptiovanhempien viimeinen oljenkorsi.

Nora on myös itse asunut kadulla ja tietää, millaiset vaarat voivat uhata yksinäistä teinityttöä. Vasten tahtoaan hän päättää etsiä Bonniea. Hän lähtee Vancouverin sateen kastelemilta kaduilta Kanadan lumipeitteisten vuorten kautta saarelle, jossa hänen täytyy kohdata pahin pelkonsa - vain pelastaakseen sen lapsen, jota hän ei koskaan halunnut.

---

Sheena Kamal syntyi Karibialla ja muutti lapsena Kanadaan. Sheenalla on valtiotieteiden tutkinto ja hän on työskennellyt aiemmin tutkivana rikostoimittajana elokuva- ja televisioteollisuudessa. Tänä päivänä hän asuu Vancouverissa. Kriitikoiden ylistämä Kadonneet sielut on hänen esikoisromaaninsa, joka on myyty viiteentoista maahan.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone