Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vakuutena rakkaus / Pikku perijätär / Ihanin jalokivi
Isbn: 978-91-5076-315-7
Förlag: Harlequin
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Vakuutena rakkaus / Pikku perijätär / Ihanin jalokivi

Vakuutena rakkaus

Ashley ei aikonut luopua kotisaarestaan ilman vastarintaa. Se oli hänen turvasatamansa, pakopaikka julkisuudelta ja ilkeämielisiltä juoruilta. Hän marssi taistelutahtoa uhkuen Sebastian Cruzin toimistoon ja jähmettyi niille sijoilleen. Voi ei! Tuo mies... tuon miehen käsivarsilla hän oli kuukausi sitten viettänyt elämänsä ihmeellisimmän yön!


Pikku perijätär

Tätä hetkeä Imogen oli pelännyt viimeiset neljätoista kuukautta - Nadir oli nyt löytänyt hänet. Vaikka ei hän oikeasti ollut edes piilotellut, Nadir olisi voinut koska tahansa etsiä hänet käsiinsä.Miksi juuri nyt?Imogen mietti puristaen sylissään olevaa vauvaa tiukemmin rintaansa vasten. Tytön silmät olivat aivan samanlaiset kuin isällään. Huomaisiko Nadir sen?





Ihanin jalokivi

Kerran Loukas Sarantos oli maailman rikkaimpien henkivartija. Nouseva tennistähti Jessica Cartwright oli hänelle saavuttamaton unelma. Nyt hän on miljardööri ja omistaa koruyhtiön, jonka kasvot Jessica on. Loukas saa vihdoin tilaisuuden kostaa ainoalle naiselle, joka on koskaan kääntänyt hänelle selkänsä - ja hän on valmis nautiskelemaan jokaisesta sekunnista määräysvaltaansa!




Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone