Jump to content
Cover for Vastakohtien voimaa / Kulissien takana
Isbn: 978-91-5075-290-8
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: December 2020

E-book

Vastakohtien voimaa / Kulissien takana

Vastakohtien voimaa
Ei Estellelle joka päivä tarjottu miljoonaa dollaria ja muuttoa Marbellaan Espanjaan. Se hänen oli pakko myöntää. Mutta mitä hän joutuisikaan sen takia tekemään... Raul Sanchez De La Fuente oli komea kuin mikä, mutta myös täysin väärässä. Mies ei tuntenut Estelleä lainkaan. Estelle ei viihtynyt yökerhoissa eikä ravintoloissa, vaan kolusi mieluummin vanhoja kirkkoja tai uppoutui hyvään kirjaan. Siitä huolimatta Raul kiehtoi häntä, ja koska hän tarvitsi kipeästi rahaa - ei itselleen, vaan perheelleen - hän suostui tarjoukseen ja lähti elämänsä matkalle. Joka ei päättynytkään aivan niin kuin sen alun perin piti.


Kulissien takana
Liza Lithgow oli Melbournen kuuluisimpia urheilijavaimokkeita; huippu-urheilijan tyttöystävä, jopa kiertopalkinnoksi haukuttu kaunotar, joka esiintyi nyt jo toisen urheilijan kainalossa. Tämä ilta olisi kuitenkin viimeinen edustusilta hänelle ja sitten hän saisi ripustaa kimallekorkkarinsa naulaan. Hän oli saavuttanut elämänsä päämäärän; riittävät säästöt turvata pikkusiskonsa elämä.

Wade Urquart oli tullut Melbourneen pelastaakseen edesmenneen isänsä kustantamon. Jos hän vain saisi tuon urheilijavaimokkeen elämänkerran oikeudet, bestseller ja yhtiön pelastus olisi taattu. Kustannussopimuksen jälkeen kulissien takaa paljastuvat asiat saattavat kuitenkin muuttaa ihmisten välisiä suhteita yllättäviin suuntiin


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone