Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Täydellinen suudelma  / Rakkauden kemiaa
Isbn: 978-91-5074-834-5
Förlag: Harlequin
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Täydellinen suudelma / Rakkauden kemiaa

Täydellinen suudelma


Aliestlen prinsessa Julianna on epäonnisesti yrittänyt naimisiin useamman kerran ja nyt hänen isänsä on saanut mahtavan tilaisuuden järjestää valtiota hyödyttävä avioliitto, joka ei saisi päätyä rukkasiin. Julianna halusi myös onnistua. La Isla de la Auroran tulevana kuningattarena hän voisi olla edistyksekäs esimerkki vanhoillisen maansa naisille. Tuleva sulhanen Enrique saisi uuden avainnipun valtaan: hyvät myötäjäiset, kauniin morsiamen ja tulevan hallitsijan aseman. Jokin kuitenkin kaihersi Juliannan mieltä. Katsellessaan sulhasensa veljeä Alejandroa hän tiesi mitä kaipasi: vapautta. Alejandro tarjosi hänelle viimeisen mahdollisuuden päästä purjehtimaan. Tulevana kuningattarena hänen olisi hylättävä tämä vaarallinen harrastus. Mutta pitäisikö Juliannan palata vastuullisuuden satamaan vai tarttua vain ruoriin, kun vene oli lastattu aidolla onnella ja vapaudella?



Rakkauden kemiaa


Libby on tavannut maailman ärsyttävimmän miehen. Rafael on tyypillinen kultalusikka suussa syntynyt sydämetön yritysjohtaja, joka ajattelee vain itseään ja rahaa. Mies on kaiken kukkuraksi pilannut Libbyn ja koko tämän perheen elämän: perheyritys on konkurssissa ja velkoja on Rafael. Onko maailma todella näin synkkä ja mustavalkoinen? Rafael tarjoaa Libbylle tilaisuuden pelastaa perheyritys.

Uhmakkaan punapään asenteella Lilly päättää todistaa olevansa muutakin kuin vain kaunis nainen, ja monen muunkin kuvitelman itsekkään Rafaelin maailmasta, mutta yhteistyön edetessä myös Rafaelin on todistettava Libbylle jotakin itsestään...


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone