Jump to content
Cover for Lumen sataessa
Isbn: 978-91-5075-412-4
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Lumen sataessa

Edellisenä jouluna Marcie Sullivan oli hyvästellyt aviomiehensä Bobbyn. Tänä jouluna hän haluaa löytää miehen, joka pelasti Bobbyn hengen ja antoi heille vielä kolme yhteistä vuotta.

Kersantti Ian Buchanan oli neljä vuotta aiemmin kantanut vaikeasti loukkaantuneen merijalkaväen sotilaan Bobbyn turvaan ja hoitoon ja sitten kadonnut heti heidän yksikkönsä palattua kotimaahan. Siitä asti Marcien Ianille lähettämät kirjeet olivat jääneet vaille vastausta.

Marcie jäljittää Ianin pieneen Virgin Riverin vuoristokaupunkiin ja löytää sieltä miehen, joka on henkisesti yhtä haavoittunut kuin Bobby oli ollut fyysisesti. Hän ei kuitenkaan pienistä pelästy. Hän ujuttautuu Ianin karuun, erakoituneeseen elämään ja löytää kovan kuoren alta hellän, mutta kärsivän sielun.

Ian ei tiedä, mitä ajatella päättäväisestä nuoresta leskestä, joka pakottaa hänet kohtaamaan tuskallisen menneisyyden ja vielä pahempaa - epävarman tulevaisuuden. Eletään kuitenkin joulun ihmeiden aikaa, joten ehkä hänen on aika karkottaa aaveet ja avata sydämensä.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone