Jump to content
Cover for Palomies mistelin alla / Muistatko vielä?
Isbn: 978-91-5074-851-2
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Palomies mistelin alla / Muistatko vielä?

Palomies mistelin alla

Palomies ja sydäntensärkijä Christian Welton on harmillisen hurmaava pakkaus mieheksi, joka ei ole Leanne Thomasia varten. Leanne on tehnyt kovan työn tullakseen yhdeksi paloaseman pojista - hän ei todellakaan paljasta kenellekään, miten perusteellisesti Christianin hymy sulattaa hänen sydämensä!
Christian haluaa kyllä tutustua kovapintaisen ensihoitajan pehmeämpään puoleen, muttei osaa arvata, miten suuresti todellinen Leanne koskettaa häntä. Vakiintuminen ei kuulu hänen suunnitelmiinsa, mutta joulunaika ja mistelinoksat kieltämättä kasvattavat kiusausta...


Muistatko vielä?

Marcel Falconille rakkaus näyttää pelkältä peliltä. Mutta sydämessään hän on kantanut epätoivoa siitä lähtien, kun Cassie, hänen ainoa tosirakkautensa, petti hänet.
Menneisyys muutti myös Cassien. Tuhoisa avioliitto on vienyt häneltä itseluottamuksen, ja hän piiloutuu nyt asiallisen tylsiin silmälaseihin ja jakkuihin.
Uusi kohtaaminen Pariisissa nostattaa heissä upean myrskyn, mutta he molemmat ovat muuttuneet. Kipinä on yhä tallella - mutta onko heidän mahdollista palata siihen, mitä heillä kerran oli...?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone