Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Murhaajan silmin
Isbn: 978-91-5075-236-6
Förlag: Harlequin
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Murhaajan silmin

Muistan viimeisen kerran, kun näin jotakin - veljeni Tommyn kasvot. Olin kaksitoistavuotias ja tiesin sokeutuvani. Tommy tuli huoneeseeni keskellä yötä, kun näin painajaisia. Hän halasi minua ja sanoi, että kaikki järjestyisi. Kun heräsin, olin täysin sokea.

Vuosia myöhemmin Rachel de Luca on jo tottunut sokeuteensa ja käyttää sitä osittain hyväksi oma-apukirjojensa markkinoinnissa. Mutta sisimmässään hänellä on yhä kaipuu nähdä jälleen. Kun hänen päihderiippuvainen veljensä Tommy katoaa, alkaa myös hänen positiivinen asenteensa horjua.

Sarveiskalvonsiirteen ansiosta Rachel saa näkönsä takaisin ja on ikionnellinen. Mutta pian hän huomaa kaiken olleen liian hyvää ollakseen totta. Uusien sarveiskalvojen myötä Rachel alkaa nähdä painajaisia raa'asta murhasta. Murhasta, jonka hän pian saa tietää tapahtuneen oikeasti. Oliko lahjoittajalla yliluonnollisia kykyjä, jotka olivat nyt siirtyneet hänelle, vai oliko tällä jotain tekemistä murhan kanssa?

Etsivä Mason Brown auttaa Rachelia selvittämään tämän veljen katoamista. Mutta Rachel ei tiedä, että Mason salaa jotakin kammottavaa, ja että kaikella on jokin yhteys...


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone