Jump to content
Cover for Murhaajan silmin
Isbn: 978-91-5075-236-6
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Murhaajan silmin

Muistan viimeisen kerran, kun näin jotakin - veljeni Tommyn kasvot. Olin kaksitoistavuotias ja tiesin sokeutuvani. Tommy tuli huoneeseeni keskellä yötä, kun näin painajaisia. Hän halasi minua ja sanoi, että kaikki järjestyisi. Kun heräsin, olin täysin sokea.

Vuosia myöhemmin Rachel de Luca on jo tottunut sokeuteensa ja käyttää sitä osittain hyväksi oma-apukirjojensa markkinoinnissa. Mutta sisimmässään hänellä on yhä kaipuu nähdä jälleen. Kun hänen päihderiippuvainen veljensä Tommy katoaa, alkaa myös hänen positiivinen asenteensa horjua.

Sarveiskalvonsiirteen ansiosta Rachel saa näkönsä takaisin ja on ikionnellinen. Mutta pian hän huomaa kaiken olleen liian hyvää ollakseen totta. Uusien sarveiskalvojen myötä Rachel alkaa nähdä painajaisia raa'asta murhasta. Murhasta, jonka hän pian saa tietää tapahtuneen oikeasti. Oliko lahjoittajalla yliluonnollisia kykyjä, jotka olivat nyt siirtyneet hänelle, vai oliko tällä jotain tekemistä murhan kanssa?

Etsivä Mason Brown auttaa Rachelia selvittämään tämän veljen katoamista. Mutta Rachel ei tiedä, että Mason salaa jotakin kammottavaa, ja että kaikella on jokin yhteys...


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone