Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pieni lomaromanssi / Kesäkihlat / Palava sydän
Isbn: 978-91-5075-764-4
Förlag: Harlequin
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Pieni lomaromanssi / Kesäkihlat / Palava sydän

Pieni lomaromanssi
Kunnianhimoiselle pr-konsultti Lily Fordille toimeksianto kiinteistömiljonääri Gage Forresterilta merkitsee, että oman elämän saa toistaiseksi unohtaa! Gage vaatii alaisiltaan valppautta 24/7. Joten kun myönteistä julkisuutta pitää kehittää nopeasti, Gagelta löytyy käänteentekevä ratkaisu: hän kosii Lilyä! 

Kesäkihlat
Joka tytön unelma Thomas Waverly ei halua vakiintua, ja on keksinyt itselleen mielikuvitusmorsiamen. Kuin tilauksesta Thomasin työhuoneeseen astuu Elizabeth Morris pyytämään lahjoitusta hyvään tarkoitukseen. Thomas päättää edistää omaa asiaansa pienellä kesäkihlauksella - ihan leikin vuoksi, tietenkin...

Palava sydän
Menestyksenjanon ajama Alex haluaa vain voittaa hinnalla millä hyvänsä! Kilparatojen maailmanmestari elää kuten ajaa - nopeasti, häikäilemättä ja aina ykkösenä. Mutta kun kolari romuttaa uran kilpa-ajajana, Alex joutuu kohtaamaan pahimman pelkonsa: epäonnistumisen. Fysioterapeutti Libby Hendersonin tehtävä on auttaa Alexia palaamaan radoille, mutta Alex haluaa... heittäytyä fyysiseksi aivan toisella tavalla! 


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone