Jump to content
Cover for Kosketus tosirakkauteen / Sinut, vain sinut / Brandizin timantti
Isbn: 978-91-5076-202-0
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Kosketus tosirakkauteen / Sinut, vain sinut / Brandizin timantti

Kosketus tosirakkauteen
Australialainen miljardööri Sebastian Armstrong luulee tuntevansa taloudenhoitajansa. Emily on moitteeton ja työlleen omistautunut, mutta ulkokuoren alla piileskelee intohimoinen nainen, joka haluaa epätoivoisesti ulos - ja unohtaa rakastuneensa komeaan pomoonsa. Kun Emily irtisanoutuu, Sebastian ei halua päästää tätä menemään. Hän kehittelee häikäilemättömän suunnitelman pitääkseen Emilyn luonaan, palveluksessaan ja sängyssään!

Sinut, vain sinut
Slade Carruthers tiesi haluavansa naisen välittömästi, kun hän näki ensimmäisen kerran kauniin Clea Chardinin. Clealla on tosin maineensa ja Slade ei jaa naisiaan. Jos Clea haluaa hänet, se tapahtuu hänen ehdoillaan. Clea ei ole helposti vieteltävissä, vaikka kaikki niin tuntuvat uskovan, mutta tämä leima suojaa hänen sydäntään. Nyt hän kuitenkin saattaa kohdata vertaisensa.

Brandizin timantti
TIMANTTISET KAHLEET... Brandizi Diamond on ollut Kyriacoun perheessä jo sukupolvien ajan. Kun se ajautuu Angelina Littlewoodin haltuun, Nikos Kyriacoun on saatava jalokivi takaisin. Mutta Angiella on omat syynsä pitää se - hän haluaa antaa ylimieliselle kreikkalaiselle opetuksen! Mikä olisi parempi tapa kuin avioliitto? Mutta pian Angie saa huomata mitä Nikosin vaimona olo merkitsee... miehellä on yksi vaatimus ja se on vuoteen jakaminen hänen kanssaan!

 

 


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone