Jump to content
Cover for Satuakin parempi / Juhlan jälkeen / Uudestaan äidiksi
Isbn: 978-91-5075-958-7
Publisher: Harlequin
Category:

Accessible since: November 2020

E-book

Satuakin parempi / Juhlan jälkeen / Uudestaan äidiksi

Satuakin parempi
Petronella ja Marcus menivät kiireellä naimisiin - mutta kyseessä on järkiavioliitto. Marcus Benson hukuttaa morsiamensa lahjoilla ja luksuselämän ylellisyyksillä. Kaiketi tämän pitäisi olla unelmien täyttymys varattomalle Petronellalle? Mutta hän haluaisi vain miehen, ei hänen rahojaan, ja siinä piileekin ongelma. Marcus on rakentanut sydämensä ympärille läpäisemättömän suojamuurin. Löytyykö Petronellasta se mitä tarvitaan muurin romahduttamiseen?


Juhlan jälkeen
Piper Duchess tuntee olonsa hylätyksi - hänen kaksi siskoaan ovat onnellisesti naimisissa komeiden miestensä kanssa. Piper on jäänyt New Yorkiin, ja tuntee, että hänen elämänsä on pelkkää työtä - eikä yhtään huveja! Niinpä hän päättää, ellet voi voittaa heitä...liity heihin! Se on Piperin suunnitelma. Hän tietää miehen kenen kanssa hän haluaa naimisiin, kunniallinen aristokraatti Nic de Pastrana. Ja nyt Nic tarvitsee hänen apuaan. Miehen perheen tulevaisuus riippuu siitä...

 
 
Uudestaan äidiksi
Vapautta! Seikkailuja! Romantiikkaa! Kun Sara Simpson lähettää tyttärensä häämatkalle, hän iloitsee samalla tilaisuudesta tehdä vihdoinkin mitä haluaa.
Mutta elämästä uuden rakkauden, Mattin, kanssa ei tulekaan odotettua dolce vitaa, kun Sara huomaa odottavansa lasta...


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone