Jump to content
Cover for Toteen näytettävä / Sinun, yhdellä ehdolla / Ylpeys ja epäluulo
Isbn: 978-91-5075-982-2
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Toteen näytettävä / Sinun, yhdellä ehdolla / Ylpeys ja epäluulo

Toteen näytettävä
Alex Constantin suostui mukavuusavioliittoon Tatiana Beaufortin kanssa, koska tämä nuori  kokematon nainen todella kiehtoi häntä. Hääyönä Tatiana kuitenkin pyytää vuoden pidättäytymistä - vaatien erilliset vuoteet! Vuosi eteenpäin, ja Tatiana on sekä varautunut että innostunut, kun Alex ehdottaa rakastelua. Mutta Tatiana on päättänyt, että hänestä ei tule kunnon vaimoa ennen kuin Alex sanoo sanat, ”minä rakastan sinua.”


Sinun, yhdellä ehdolla
Julia on hiljan saanut perinnön, jonka hän toivoo riittävän kattamaan äitinsä hoitokulut. Perinnöllä on kuitenkin ehto, avioliitto komean italialaisen Rand Carduccin kanssa! Rand on auttamattoman ihastunut - mutta Julian täytyy olla vain juonitteleva onnenonkija? Monimiljonääri Rand voisi antaa Julialle niin paljon kuin tämä haluaa... mutta vain hänen ehdoillaan. Ei Randin vaimona, vaan rakastajana...

 


Ylpeys ja epäluulo
Kun kreikkalainen miljonääri Dimitri Petronides pakotetaan luopumaan kauniista rakastajattarestaan Xandra Fortunesta, Dimitri on varma, ettei tämä järkyttäisi Xandraa. Hän ei ole koskaan päästänyt miestä sydämeensä. Mutta kun heidän tiensä ovat eronneet, Dimitrille valkenee ettei Xandra Fortune olekaan sitä mitä hän on kuvitellut - ja hän on myös raskaana Dimitrille. Nyt miehen on jäljitettävä Xandra ja vaadittava rakastajaa suostumaan vaimokseen.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone