Jump to content
Cover for Italialaiset leikit / Suurin lahja / Kuka olet, Emily Quest?
Isbn: 978-91-5076-164-1
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Italialaiset leikit / Suurin lahja / Kuka olet, Emily Quest?

Italialaiset leikit
Kreivi Alessio Ramontella kohotti lasiaan. - Salute, Laura, hän toivotti kyynisesti. - E buona fortuna, hän lisäsi. - Onnea sinä tosiaan tarvitset. Sillä Alessiolta naisten viettely sujui yhtä luonnollisesti kuin hengittäminen. Sitten hän tapasi suloisen Laura Masonin, englantilaisen kaunottaren, ja leikin luonne muuttui. Ensimmäisen kerran Alessio ei saakaan heti, mitä haluaa...


Suurin lahja
He tulevat eri maailmoista. Giannis Petrakos on kauniiden naisten ympäröimä yrityspohatta. Maddie tulee vaatimattomista oloista ja on iloinen saadessaan työpaikan Giannisin tehtaasta. Yllättäen hänestä tulee Giannisin rakastajatar - mutta vailla lupauksia mistään pysyvästä. Giannisin vaimonhan on tultava miehen omasta maailmasta. Miten miehen saisi uskomaan, että rakkaus on elämän suurin lahja?


Kuka olet, Emily Quest?
Mitä kaikkea tytön on tehtävä perheyrityksen pelastamiseksi! Ethan West tietää Emily Questin häikäilemättömäksi onnenonkijaksi - hänhän oli yllättänyt naisen itse teossa. Ja nyt sama nainen on luikerrellut Ethanin isoisän sydämeen. Ethan päättää antaa Emilylle opetuksen - mutta kuka mahtaakaan saada viimeisen sanan?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone