Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Isku 443
Isbn: 978-87-2655-748-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Samhälle & politik True Crime
Tillgänglig sedan: november 2020
Uppläsare: Panu Vauhkonen
Length: 8 timmar 23 minuter

Ljudbok

Isku 443

Kamppi, Helsinki. Terroristi tappaa poliisin ja räjäyttää itsensä yleisötapahtumassa. Rikospoliisit Mikko Vuori ja Ari Manner sekä koko väkivaltarikosyksikkö saavat tutkittavakseen uransa haastavimman jutun. Kuka tunnistamattomaksi räjähtänyt tekijä on? Onko vaarallista räjähdysainetta jossain lisää?

Pelko uudesta iskusta ajaa poliisien työtä raivokkaasti eteenpäin, mutta jokin pala palalta syntyvässä kuviossa häiritsee Mikon ajatuksia. Lopulta tutkinta vie hänet paikkaan, jonne hän ei koskaan olisi kuvitellut joutuvansa.

Tero Sompin yhdennessätoista jännitysromaanissa terrorismin takaa löytyy yllättäviä kytköksiä ja vaarallisia tunteita, jotka herättävät ajatuksia niin poliisissa kuin lukijassakin. Sompin pitkä kokemus puolustusvoimista ja turvallisuusalalta näkyy jälleen kerran vahvana kerrontana ja uskottavana taustoittamisena.

Tero Somppi on suomalainen kirjailija, jolta on ilmestynyt useita jännitysromaaneja. Somppi on työskennellyt pitkään turvallisuustehtävissä.

Rikospoliisi ja tunnollinen isä Mikko Vuori ratkoo rikoksia Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikössä. Dekkarikonkari Tero Sompin asiantuntevasti taustoitettu kerronta koukuttaa, ja ajankohtaiset rikosjuonet ja päähenkilöiden elämä puhuttelevat lukijaa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone