Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kuolema käy oikeutta
Isbn: 978-95-2375-151-4
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Martti Ranin
Length: 14 timmar 34 minuter

Ljudbok

Kuolema käy oikeutta

Roy Gracen työkomennus Lontoossa on päättymässä, kun hän saa vihjeen laajasta huumekauppaverkostosta, jota ohjaillaan Brightonista käsin. Ensimmäisenä työpäivänään kotiinpaluun jälkeen hänet hälytetään täysin järjettömältä vaikuttavan murhan tapahtumapaikalle.
Toisaalla 43-vuotias Meg Magellan yrittää saada elämänsä raiteilleen miehensä ja poikansa tapaturmaisen kuoleman jälkeen. Megillä ei ole enää muita kuin 18-vuotias tytär Laura, joka viettää välivuotta matkustellen Etelä-Amerikassa. Meg ikävöi tytärtään pohjattomasti.

Yllättäen Meg kutsutaan valamieheksi oikeudenkäyntiin, jossa tuomiolla on Brightonin huumeparoni.

Roy Gracelle käy tutkimusten edetessä selväksi, miten laajalle syytteessä olevan huumekauppiaan valta ulottuu. Kyseessä on täysin häikäilemätön rikollinen, joka on vapautuakseen valmis kalterienkin takaa langettamaan kuolemantuomion kenelle tahansa.

Pari päivää ennen oikeudenkäyntiä Meg löytää kotiin tullessaan keittiön pöydältä valokuvan tyttärestään Ecuadorissa. Sitten puhelin soi.

Uhkaava ääni puhelimessa kertoo, että mikäli Meg haluaa vielä nähdä tyttärensä elossa, hänen on suoritettava vain yksi yksinkertainen tehtävä. Hänen on varmistettava, että oikeudenkäynnin päättyessä valamiehistön päätöksessä lukee oikea sana: Syytön.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone