Jump to content
Cover for Postimies Pate - Tuulikone
Isbn: 978-87-2656-728-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books
Accessible since: September 2020
Narrator: Jan-Christian Söderholm
Length: 7 minutes

Audiobook

Postimies Pate - Tuulikone

Lennun on tarkoitus esitellä Viherlaakson koululaisille hienoa keksintöään tuulikonetta. Ensin tuulikone pitäisi kuitenkin saada paikalle, ja postimies Pate on tuomassa sitä tuota pikaa. Kaikki ei kuitenkaan suju niin kuin oli suunniteltu. Sää on nimittäin aivan liian tuulinen koneen kuljettamiseen! Keksiikö Pate keinon, jolla laite saadaan lasten luokse?

John. A Cunliffe (1933–2018) oli englantilainen lastenkirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti animoidusta TV-sarjasta "Postimies Pate", jonka ensimmäiset jaksot kuvattiin jo vuonna 1981. Cunliffe kirjoitti Postimies Paten elämästä myös kirjoja. Kirjailijan uran lisäksi Cunliffe työskenteli kirjastonhoitajana ja opettajana.

Ensimmäinen painos 2018 Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. All rights reserved. Tämän äänikirjan julkaisevat Buster Nordic A/S ja Saga Egmont.

Postimies Pate on rakastettu hahmo, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä televisiosarjasta. Pate kuljettaa postia Viherlaakson asukkaille yhdessä Jessi-kissan kanssa – eikä kommelluksilta voi aina välttyä!


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone