Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kertomuksia 1
Isbn: 978-87-2654-634-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: augusti 2020

E-bok

Kertomuksia 1

Pieni, lempeäsilmäinen ja tavattoman vähäpuheinen Anjuta on lääketieteen opiskelija Stepan Klotshkowin asuintoveri. Klotshkow pänttää intohimoisesti lääketieteen saloja samalla kun Anjuta kirjailee koristeompeleita ja muistelee aikaisempia asuintovereitaan. Missä he mahtavatkaan nyt seikkailla? Aivan kuin kaikilla muilla olisi kunnianhimoa ja suuria päämääriä, mutta Anjuta on jämähtänyt paikalleen…

"Anjuta" on yksi seitsemästätoista kertomuksesta Anton Tšehovin novellikokoelmassa "Kertomuksia 1". Kokoelma sisältää lämminhenkisiä ja verrattomia tarinoita elämästä ja erilaisten ihmisten edesottamuksista.

Anton Tšehov (1860–1904) oli venäläinen näytelmäkirjailija ja novellisti. Tšehovilaiselle tyylille ominaista on tiivis ja realistinen kerronta yhdistettynä impressionistiseen maailmankuvaan. Tšehovia on pidetty novelli- ja näytelmäkirjallisuuden uudistajana ja yhtenä venäläisen kirjallisuuden merkittävimpänä hahmona. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat näytelmät Lokki, Vanja-eno ja Kirsikkapuisto. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone