Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Oudosti kadonneet
Isbn: 978-87-2638-438-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: augusti 2020
Uppläsare: Jussi Puhakka
Length: 3 timmar 25 minuter

Ljudbok

Oudosti kadonneet

Ihmisistä on aina jäänyt jonkinlaisia jälkiä. Keramiikan palaset, nuolenkärjet ja linnoitukset kertovat eri kulttuurien kehityksestä, ja kirjalliset lähteet selventävät historiallisia tapahtumia. Nykyisin tutkijat voivat ottaa dna-näytteitä satoja vuosia sitten kuolleiden ihmisten hiuksista ja kartoittaa kansainvaelluksia strontiumanalyysien perusteella.

Toisin sanoen täydellinen katoaminen on melkein mahdotonta. Siksi onkin omituista, että historioitsijat eivät ole kyenneet selvittämään Rooman yhdeksännen legioonan kohtaloa. Toinen kummallinen tapaus on Pohjois-Amerikassa kadonnut englantilaissiirtokunta, jonka asukkaista ei ole jäänyt jälkeäkään.

Tässä kirjassa paneudumme oudosti kadonneiden kohtaloon. Kuljemme Afrikan sisäosien viidakoista Amerikkaan Bermudan kolmion vesille ja Atlantin valtameren pohjasta maailman katolle, Mount Everestin huipulle. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone