Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bragelonnen varakreivi eli muskettisoturien viimeiset urotyöt
Isbn: 978-87-2631-506-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Historia
Tillgänglig sedan: augusti 2020

E-bok

Bragelonnen varakreivi eli muskettisoturien viimeiset urotyöt

Athos, Aramis ja Porthos ovat kolme muskettisoturia 1600-luvun Ranskassa. Kaikki kolme soturia ovat jatkaneet elämää omiin suuntiinsa sitten sarjan ensimmäisten osien: Porthos on nyt paroni, Athos asuu poikineen kotiseudullaan ja Aramis puolestaan on piispa.

Uudet asemat ovat kuitenkin vain näennäisiä – ovathan miehet sydämeltään muskettisotureita, ja kun heitä tarvitaan, he ovat valmiita rientämään apuun. Ranskan tilanne ei nytkään ole helppo – esimerkiksi d’Artagnan pitää nuorta kuningas Ludvig XIV:iä liian heikkotahtoisena hallitsemaan.

"Bragelonnen varakreivi eli muskettisoturien viimeiset urotyöt" on päätösosa Alexandre Dumas’n muskettisotureista kertovalle vauhdikkaalle kirjasarjalle.

Alexandre Dumas (1802–1870) syntyi pikkukaupungissa lähellä Pariisia. Dumas’n isoäiti oli afrikkalaislähtöinen, karibialainen orja, minkä vuoksi myös Dumas kohtasi elämässään paljon rasismia. Kirjailijana Dumas on tunnettu erityisesti historiallisista romaaneistaan ja seikkailuistaan, jotka ovat tehneet hänestä maailman luetuimman ranskalaisen kirjailijan. Dumas kirjoitti myös näytelmiä sekä artikkeleita sanoma- ja aikakauslehtiin.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone