Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sisulla ja sydämellä
Isbn: 978-95-2732-130-0
Förlag: Book Garden
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Katja Liuksiala
Length: 7 timmar 26 minuter

Ljudbok

Sisulla ja sydämellä

Lähiluonto ja lähielämän mahdollisuudet näyttäytyvät muutosten keskellä uudessa arvossa. Metsien mystiikka ja saunan löylyt ovat suomalaisille ominaisia, luonnollisia opettajia aikojen takaa. Lauteilla ja laiturinnokassa on opittu läsnäoloa, hiljentymistä ja eheyttä, luonnollista mindfulnessia. Kylmyys ja syrjäinen sijainti ovat puolestaan opettaneet sisukkaaksi. Kaikesta tästä muodostuu sisäistä soturiutta, joka on pitkäjänteisyyttä, lempeyttä ja läsnäoloa, iloa ja huumoria unohtamatta.

Sisulla ja sydämellä -kirjassa matkustat maisemien ja vuodenaikojen lisäksi myös syvemmillä tasoilla kirjan eri aikojen tarinoiden herätellessä meissä jokaisessa piilevän sisäisen soturin. Teos johdattaa sinut sotureitten polulle, jolla tärkein matkakumppani olet sinä itse. Opit ottamaan vastuuta itsestäsi, elämästäsi ja arjestasi sekä laajemmin maailmasta luontoa ja muita ihmisiä kunnioittaen. Soturille elämää kapeuttavat pelot on tarkoitettu kohdattaviksi ja unelmat toteutettaviksi.

Harmonia, tasapaino ja yksinkertainen elämä ovat ajautuneet hektisessä maailmassa uhanalaisiksi. Nyt on aika ja mahdollisuus vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen tyyneyteen.

Katja Liuksiala on toimintaterapeutti, joogaopettaja ja freelance-kirjoittaja. Hän työskentelee Lapinlahden Lähteellä, mielen hyvinvoinnin ja kulttuurin keskuksessa Helsingissä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone