Jump to content
Cover for Mallenin tyttö
Isbn: 978-87-2633-362-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery Romance
Accessible since: July 2020
Narrator: Anna Kiuttu
Length: 11 hours 19 minutes

Audiobook

Mallenin tyttö

Barbara Mallen on kaunis nuori nainen, jonka elämä voi ensisilmäyksellä näyttää kadehdittavalta. Totuus on kuitenkin toinen – Barbara on menettämässä kuulonsa eikä hänen perheensä hyväksy miestä, jota hän rakastaa. Lisäksi Barbaran taustaan liittyy synkkiä salaisuuksia, jotka kotiopettajatar Anna Brightmore yrittää epätoivoisesti salata Barbaralta.

Barbaran elämän rajoittaminen johtaa kuitenkin kohtalokkaisiin seurauksiin...

“Mallenin tyttö” on toinen osa Catherine Cooksonin jännittävää trilogiaa, jossa seurataan Mallenin suvun tarinaa 1800-luvulta 1900-luvun alkuun. Ensimmäinen osa on “Mallenin suku” ja kolmas “Mallenien paluu”.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa, Kate Hannigan, julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle.

Cooksonilla itsellään oli työläistausta. Hänen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone