Jump to content
Cover for Rautaruukin mysteeri
Isbn: 978-87-2658-145-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2020
Narrator: Julius Chavez
Length: 5 hours 22 minutes

Audiobook

Rautaruukin mysteeri

Bergforsin Rautaruukin sulattamoon pestataan uusi työntekijä, Jussi Hillo. Rehellisestä ulkokuoresta huolimatta Hillolla on salaisuuksia ja viekkaita suunnitelmia. Hillo päättää anastaa työntekijöiden palkat, ja sitä varten hänen on surmattava mestari Andersson.

Mestari Anderssonin katoaminen herättää ruukissa suurta ihmetystä, ja lopulta tapausta tutkimaan kutsutaan nimismies. Nimismies ei onnistu selvittämään tapausta, mutta 17-vuotiaat Yrjö ja Niilo eivät luovuta. He jatkavat tutkimuksia ja kutsuvat apuun komisario Erik Korven.
 
Kekseliäässä salapoliisiromaanissa lukija pääsee seuraamaan rikosmysteerin kehittymistä sekä konnan että salapoliisin näkökulmasta. Mukaansatempaava romaani sopii sekä aikuisille että nuorille.


Kaarlo Arvid Erho (1905?1967) aloitti kirjallisen uransa kirjoittamalla sotatarinoita, ja myöhemmin hän siirtyi salapoliisitarinoihin. Hän toimi myös toimittajana ja teatteriohjaajana. Kirjoittaessaan näytelmiä ja nuortenkirjoja Erho käytti myös salanimiä Kalle Rae ja Erik Karlsson.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone