Jump to content
Cover for Mallenin suku
Isbn: 978-87-2633-363-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: June 2020
Narrator: Anna Kiuttu
Length: 11 hours 47 minutes

Audiobook

Mallenin suku

Thomas Mallen on saanut elämänsä aikana useita poikia, joista monet ovat syntyneet avioliiton ulkopuolella. Paha vain, että Mallenin suvussa periytyy erikoinen piirre: valkoinen juova keskellä hiuksia. Paikkakunnalla on huonoenteinen sanonta, jonka mukaan juova tuo epäonnea.

Ei kulu aikaakaan, kun Thomas Mallen ajautuu pahaan rahapulaan ja joutuu myymään talonsa. Talon myymisen myötä hänen elämäänsä astelee kuitenkin uusia ihmisiä – viehättävä opettajatar Anna Brightmore sekä Radletin veljekset, joista toisella on tuttu juova hiuksissaan…

“Mallenin suku” aloittaa Cathrine Cooksonin jännittävän trilogian Mallenin suvusta. Kirjan romanttiset tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun Englantiin.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa, Kate Hannigan, julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle.

Cooksonilla itsellään oli työläistausta. Hänen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone