Jump to content
Cover for Susikoira Roi ja pelimies
Isbn: 978-87-2635-714-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: June 2020

E-book

Susikoira Roi ja pelimies

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Kun Tomin ystävän Soikkelin isoäiti alkaa käyttäytyä oudosti, vanhemmat epäilevät isoäidin sairastuneen dementiaan. Pian Tomille, Soikkelille ja Roille kuitenkin selviää, että kyseessä on jotakin aivan muuta... Pystyykö ystäväjoukko auttamaan isoäidin pois pulasta?

"Susikoira Roi ja pelimies" on Jorma Kurvisen vauhdikas nuorisoromaani vuodelta 1995. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone