Jump to content
Cover for Susikoira Roi ja pyromaani
Isbn: 978-87-2635-711-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: May 2020

E-book

Susikoira Roi ja pyromaani

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

On kesäloman aika. Tomi ja hänen ystävänsä Soikkeli ovat päässeet kesätöihin saarelle – kesätyö on kuitenkin raskaampi kuin kumpikaan heistä osasi aavistaa. Kaupungilla riehuu myös salaperäinen tuhopolttaja. Apuun kutsutaan tietysti Roi. Onnistuuko poliisi pysäyttämään pyromaanin Roin avulla?

"Susikoira Roi ja pyromaani" on Jorma Kurvisen nuorisoromaani vuodelta 1998. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone