Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kuolema kelloa vastaan
Isbn: 978-95-2375-014-2
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Kuolema kelloa vastaan

”Kilpapyöräilijät ovat valmiita vaarantamaan henkensä voittaakseen edes yhden etapin maailman kuuluisimmassa pyöräilykisassa. Onko joku heistä valmis myös tappamaan? Ensi sunnuntaina, kun Tour de France saapuu Pariisiin 21 päivän ja 3500 kilometrin jälkeen, saatan vihdoin saada ylleni voittajan keltaisen paidan - tai maata ruumishuoneella.”

Ranskalainen Marc Moreau on pyöräilyjoukkueensa avainhenkilö. Yksitoista vuotta hänen tehtävänsä on ollut tukea kilpailuissa parasta ystäväänsä ja joukkueen ykkösmiestä Steve Panataa. Marcin avulla Steve on matkalla kohti viidettä Tour de France -voittoaan.

Tällä kertaa Ranskan ympäriajo kuitenkin muuttuu veriseksi taisteluksi, kun joku ryhtyy eliminoimaan kilpailijoita yksi kerrallaan. Kaikista osallistujista tulee epäiltyjä.

Ranskan poliisi tarvitsee kilpailijoista sisäpiirin tietoa ja pyytää Marcin apua murhaajan selvittämiseksi.

Kilpailun edetessä niin epäiltyjen kuin mahdollisten voittajienkin lista lyhenee lyhenemistään. Ja uhka Marcia ja Steveä kohtaan kasvaa etappi etapilta.
Kuka haluaa voiton hinnalla millä hyvänsä? Kehen Marc voi luottaa? Ketä hänen tulisi suojella?

Kun maaliviiva häämöttää, on Marcin päätettävä mitä hän on valmis riskeeraamaan voiton, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden takia.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone