Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sodan hurjimmat aseet
Isbn: 978-87-2638-398-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: april 2020
Uppläsare: Jussi Puhakka
Length: 2 timmar 34 minuter

Ljudbok

Sodan hurjimmat aseet

Sodan syttyessä Hitlerillä oli käytössään maailman vahvimmat ilmavoimat. Kesällä 1940 Luftwaffen oli määrä nujertaa Britannia, jotta britannialaiset joutuisivat solmimaan rauhan Hitlerin kanssa tai jotta maa heikkenisi niin, että Saksa voisi nousta vapaasti maihin.

Briteillä oli kuitenkin valttikortti hihassaan: täysin uusi hävittäjäkone. Pieni Spitfire oli erittäin ketterä, ja pelottomat brittilentäjät työnsivät kapuloita Luftwaffen rattaisiin, vaikka Saksan Messerschmitt-hävittäjä oli teoriassa paljon vahvempi.

Taistelussa brittejä vastaan Saksa panosti seuraavaksi V1- ja V2-ohjuksiin. Myös muita julmia aseita oli piirustuspöydillä, mutta vain harvat niistä saatiin valmiiksi.

MAAILMA SODASSA -sarjan 12. osassa seurataan kilpavarustelua ydinpommiin asti.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone