Jump to content
Cover for Haavoittunut neitsyt
Isbn: 978-87-2633-380-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: April 2020
Narrator: Johanna Valle
Length: 9 hours 29 minutes

Audiobook

Haavoittunut neitsyt

Aviopari Winifred ja Daniel Coulson elävät yltäkylläistä elämää perheen suuressa kartanossa. He järjestävät ystävilleen ylellisiä päivällisiä ja esittävät täydellistä perhettä. Kiiltokuvamaisen perheidyllin takana todellisuus on kuitenkin toinen. Winifredin ja Danielin yhteiselämä on raivoisaa tappelua ja jatkuvaa syyttelyä.

Winifredin ja Danielin pojan Donin on puolestaan määrä avioitua Annette Allisonin kanssa – mutta tragedia horjuttaa rakastavaisten elämää. Kuinka kauan kulissit pysyvät yllä, ja mitä tapahtuu kun kuva perheidyllistä alkaa murentua?

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa "Katie – kaidan tien kulkija" julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle.

Cooksonin historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone