Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Valkopukuinen nainen 1
Isbn: 978-87-2644-183-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Valkopukuinen nainen 1

Nuori piirustuksenopettaja Walter Hartright on saanut töitä Limmeridgen kartanosta, jossa hänen on määrä opettaa suvun tyttärille taiteita. Ennen kartanoon muuttoa tapahtuu kuitenkin jotakin perin kummallista: Hartright kohtaa pimeällä kadulla mystisen, täysin valkoisiin pukeutuneen naisen, joka kertoo joutuneensa onnettomuuteen.

Limmeridgessä Hartright rakastuu yhteen perheen nuorista naisista – ja sotkeutuu samalla perheen salaisuuksiin, joihin liittyy yllättäen valkopukuinen nainen...

"Valkopukuinen nainen" on Wilkie Collinsin mestarillinen jännitysromaani vuodelta 1859, joka on inspiroinut monia nykyajan rikosromaaneja. BBC julkaisi romaaniin perustuvan TV-sarjan vuonna 2018.


Wilkie Collins (1824–1889) oli englantilainen kirjailija, joka vaikutti merkittävästi modernin rikoskirjallisuuden syntyyn. Collinsin kuuluisin teos "Valkopukuinen nainen" oli valtava myyntimenestys jo julkaisuvuonnaan 1859. Collins kirjoitti romaanien lisäksi myös novelleja ja näytelmiä. Hän oli läheinen ystävä Charles Dickensin kanssa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone