Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pulssi
Isbn: 978-95-2041-151-0
Förlag: Tammi
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Pulssi

Mihin voi luottaa, jollei tiedä mitä on tekeillä?

Pulssissa Johtolanka-palkittu Pauliina Susi kehittää Takaikkuna-romaanin teemaa yhä huimemmaksi: teknologia voi kääntyä orjasta isännäksi.

Maailmanparantaja-Leian ja hakkerivelho Timo "Land-0" Ratasen myrskyisä suhde saa lisäkierroksia, kun mies jättää Leian panttivangiksi erämaamökkiin keskellä hyytävää talvea. Onko mies seonnut vai ovatko he taas hengenvaarassa? Hitchcockmainen kauhun tunne tihenee, kun erämaamökin tekoäly puhkeaa puhumaan. Suurin yllätys saattaa silti tulla suoraan taivaalta…

Pulssi on itsenäinen jatko-osa palkitulle Takaikkunalle ja Seireenille.

Takaikkuna uudistaa onnistuneesti suomalaista dekkarigenreä. Susi kuvaa arjen muuttumista kauhuksi ilman tavanomaisia ja yleisiä kliseitä. Kyseessä on sekä kaunokirjallisesti taidokas että kansainväliset mitat täyttävä yhteiskunnallinen trilleri.” Johtolanka-palkinnon perustelut.

Pauliina Susi on monipuolinen kirjailija, joka viime vuosina on keskittynyt jännitysromaaneihin. Pulssi on itsenäinen tarina, mutta myös päätösosa trilogialle, jonka aiemmat osat olivat Dekkariseuran Johtolangalla palkitsema Takaikkuna (2015) sekä Seireeni (2017).



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone