Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tunnustuksia – Oskari Katajisto
Isbn: 978-87-2645-773-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Oskari Katajisto
Length: 7 timmar 23 minuter

Ljudbok

Tunnustuksia – Oskari Katajisto

”Oskari Katajisto kävi pohjalla”, kirjoitti Hymy-lehti vuonna 2017.
Oskari Katajisto – Tunnustuksia kertoo miehen matkasta pohjalle ja sieltä pois. Hän kertoo avoimesti ensimmäistä kertaa tähänastisen elämänsä suorista ja mutkista.

Siitä lähtien kun Oskari Katajisto astui julkisuuteen nuorena näyttelijänä, sensaatiolehdet ovat repineet hänestä otsikoita. Ja onhan miehelle myös sattunut ja tapahtunut.

Oman elämänsä näytelmässä Oskari Katajisto on raivannut tiensä alkoholinhuuruisesta lapsuudenkodistaan pääosiin Helsingin kaupunginteatterin isoille lavoille ja naistenlehtien Marlon Brandoksi. Katajisto valjastettiin myös Sauli Niinistön ensimmäiseen presidentinvaalikampanjaan vaalikiertueen ”käsikirjoittajaksi”.

Näyttelijänä Oskari Katajistossa on Tauno Palon ja Pentti Saarikosken kaltaista aitoa karismaa. Hänen elämänsä kiinnostaa yleisöä. Kohulööppien takana on kuitenkin paljon isompi ja syvempi tarina.

Tunnustuksia kertoo suurimmaksi osaksi siitä Oskari Katajistosta, jota iltapäivälehtien kellastuneilta sivuilta ei löydy. Samalla kun se kertoo näyttelijä Oskari Katajiston tarinan, se valottaa moniulotteisesti ja laajasti myös suomalaisen teatterin kulisseja ja nykytilaa.

Arto Leivo on filosofian maisteri ja helsinkiläinen kirjallisuuden moniottelija. Hän oli muun muassa Like kustannuksen pitkäaikainen kotimaisen kirjallisuuden kustannusjohtaja. Häneltä ovat ilmestyneet mm. teokset Murha Elämänmäellä ja Exäni huutaa!: kuvitettuja runoja tosielämästä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone