Jump to content
Cover for Unohdetut taistelut
Isbn: 978-87-2638-367-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Society & Culture History
Accessible since: March 2020

E-book

Unohdetut taistelut

Koillis-Grönlanti oli koskematonta jäätikköä, jossa asui ainoastaan inuiitteja ja tanskalaisia metsästäjiä. Kesällä 1942 saksalaistroolari Sachsen saapui salaa rannikolle perustamaan sääaseman, jonka tanskalaispartio havaitsi vasta vuoden kuluttua. Partiosta muodostettiin kiireesti Grönlannin armeija, ja koirareet aloittivat natsijahdin lumipeitteisten tunturien ja jään peittämien vuonojen lomassa.

Hyvin harvat Grönlannin ulkopuolella tiesivät dramaattisesta voimainkoetuksesta. Taistelulla oli kuitenkin ratkaiseva merkitys sodan kululle. Sama koskee selkkauksia Mongolian aroilla, keskisaksalaisen metsän siimeksessä ja Suomen talvimaisemassa.

MAAILMA SODASSA -kirjasarjan 20. osa nostaa esiin sodan unohdetut taistelut.


Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone