Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Salamasota
Isbn: 978-87-2638-385-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Samhälle & politik Historia
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Salamasota

Hitler hyökkäsi Puolaan 1. syyskuuta 1939. Maa tuli vallata nopeasti, ennen kuin Britannia ja Ranska ehtisivät apuun. Saksan järeät panssaridivisioonat vyöryivät eteenpäin. Niitä tuki tehokkaasti Luftwaffe, joka murskasi Puolan armeijan linnakkeita sekä tuhosi siltoja, teitä ja radioasemia. Puolalaiset puolustautuivat yllättävän urheasti mutta joutuivat lopulta antautumaan.

Lokakuun kuudentena päivänä Puola oli Saksan käsissä. Keväällä 1940 Saksan salamasota vyöryi taas Eurooppaan. Muutamassa kuukaudessa kaatuivat Tanska, Norja, Hollanti, Belgia ja Ranska. Kun Hitler sitten lähetti Luftwaffen kohti Britanniaa, hän joutui toteamaan, että britit olivat odotettua sitkeämpiä.

MAAILMA SODASSA -sarjan toinen osa seuraa Saksan etenemistä sodan alussa.


Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone