Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kolmannen valtakunnan tuho
Isbn: 978-87-2638-378-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Samhälle & politik Historia
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Kolmannen valtakunnan tuho

Hitler oli hallinnut Saksaa 12 vuotta. Kun valtakunta kutistui keväällä 1945, Führer muutti Berliiniin. Huhtikuun puolivälissä hän linnoittautui bunkkeriin syvälle pääkaupungin alle, mutta Neuvostoliiton pommit kuuluivat sinnekin yötä päivää. Lopulta Hitlerin oli myönnettävä, että sota oli hävitty.

Führer torjui pakoehdotukset ja päätti käyttää pistoolia ja syanidipilleriä, joka oli lääkärin suositus varmimmaksi tavaksi kuolla oman käden kautta. Adolf Hitler oli loppuvaiheessa vain yksi lukuisista uhreista. Sodan tuhoisimmissa ilmaiskuissa Dresdenissä kuoli tuhansia siviilejä, ja Itämerellä Saksan pakolaisalus joutui historian pahimpaan laivaturmaan.

MAAILMA SODASSA -sarjan yhdeksäs osa seuraa natsi-Saksan kuolinkamppailua.


Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone