Jump to content
Cover for Taivaanmerkit
Isbn: 978-91-7829-837-2
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Humour Romance
Accessible since: March 2020
Narrator: Mervi Takatalo
Length: 8 hours 59 minutes

Audiobook

Taivaanmerkit

Kirjallisuudentutkija Emman elämä vaikuttaa päällepäin ihan mukiinmenevältä.
Emma on 35-vuotias, naimisissa Jarkon kanssa ja murrosikää lähestyvän Mallun äiti. Jokin Emman elämässä kaipaa kuitenkin muutosta, ja Emma päättää antaa jännittäville vaihtoehtohoidoille mahdollisuuden. Auttaisiko rebirthing-terapia, hengellinen astrologia tai vetovoiman laki? Sukellus hörhöilyn maailmaan jättää Emmaan kyltymättömän tarpeen selvittää, mitä kaikkea kosmisen värähtelyn taakse kätkeytyy.

Tähtikarttojen tulkinnoilta ei säästy myöskään Jarkko, joka tekee töitä näyttelijänä. Tämän hemaiseva kollega Melanie M aiheuttaa Emmassa epäluuloja. Puoliso pitäisi saada tajuamaan, että planeetat kertovat heidän suhdettaan uhkaavasta vaarasta!

Kun Emma kamppailee avioliittonsa, ja ennen kaikkea itsensä, kanssa, herää kysymys: miten saada perheen arki pyörimään, kun tähdet ovat väärässä asemassa, ja epäluulot kalvavat mieltä? Kuinka monta kertaa itsensä täytyy luoda uudelleen, että saa elämänsä järjestykseen?

Tiina Piilolan yksityiskohtia vilisevä, vauhdikas Taivaanmerkit tempaa mukaansa riemastuttavalle yhden naisen löytöretkelle itseensä ja elämäänsä!


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone