Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Robinson-koulu
Isbn: 978-87-2625-678-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Ritva-Liisa Elivuo
Length: 8 timmar 12 minuter

Ljudbok

Robinson-koulu

Tyynellämerellä on kaupan ihan oikea saari! Kun miljonääri William Kolderup ostaa saaren, hänen nuori siskonpoikansa Godfrey Morgan saa ainutkertaisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan unelmiaan. Morgan on nimittäin haaveillut matkustamisesta maapallon ympäri.

Morgan jättää kihlattunsa Phinan kotiin odottamaan ja lähtee matkaan enonsa varustamalla höyrylaivalla. Kaikki ei kuitenkaan suju niin kuin Morgan oli suunnitellut – ja niin Morgan joutuu lopulta todelliseen Robinson Crusoe -kouluun.

Jules Verne (1828–1905) oli ranskalainen kirjailija, jonka tunnetuimpia romaaneja ovat "Matka maailman ympäri 80 päivässä" sekä "Matka maan keskipisteeseen". Verne oli myös yksi ensimmäisistä science fiction -kirjailijoista. Hän kirjoitti sukellusveneistä ja lentokoneista ennen kuin niitä oli edes keksitty.

Jules Vernen kirjoja on käännetty toiseksi eniten maailmassa – Vernen edelle yltää ainoastaan Agatha Christie. Vernen kirjoittamat seikkailut ovat säilyttäneet suosionsa, ja ne riemastuttavat lukijoita yhä tänä päivänä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone