Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sankaritarinoita nuorilta nuorille
Isbn: 978-95-2351-293-1
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: februari 2020
Uppläsare: Elsa Saisio
Length: 2 timmar 5 minuter

Ljudbok

Sankaritarinoita nuorilta nuorille

Greta Thunberg, Robin Packalen, Alexandria Ocasio- Cortez, Alan Turing, Stephen Hawking ja yli kaksikymmenta muuta yllattavaa ja tutumpaa nuorten valitsemaa sankaria!

Inspiroivassa kirjassa esitellaan nuorten valitsemia edellakavijoita, jotka sopivat roolimalleiksi paitsi nuorille myos monille vanhemmillekin. Lukiolaiset ovat kirjoittaneet tarinoita, joissa he kertovat rohkeista esikuvistaan ja tutustuttavat lukijan uskomattomiin nuoriin eri puolilta maailmaa. Sankariesittelyjen varikkaan ja vaikuttavan kuvituksen on tehnyt joukko eturivin kuvittajia.

Kirjoittajina on 30 KirjaKallion nuorta lupausta, ja loppusanat on kirjoittanut heidan opettajansa, Kallion lukion kirjallisen ilmaisun lehtori, FL Eva Havo. Kirjoittajat ovat valinneet tarinoiden paahenkiloiksi omat sankarinsa kehopositiivisuusaktivistista huippufyysikkoon. Nuorissa on uskomatonta voimaa!

Sankaritarinoita-kirjasarjan aloitti lasten- ja nuorten- kirjallisuuden Finlandia-ehdokkaaksikin yltanyt, Yleiso-Finlandialla palkittu Sankaritarinoita tytoille (ja kaikille muille). Sittemmin sarjassa ovat ilmestyneet myos Sankaritarinoita pojille (ja kaikille muille) ja Sankaritarinoita (kaikille).

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone