Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jinnyn valinta
Isbn: 978-87-2633-393-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2020
Uppläsare: Anu Vilhunen
Length: 10 timmar 45 minuter

Ljudbok

Jinnyn valinta

Jinny Brownlowlla ei mene hyvin. Hänen sulhasensa on jättänyt hänet toisen vuoksi. Kaiken huipuksi toinen nainen on Jinnyn kämppis! Jinny keskittyy sihteerin työhönsä paikallisessa insinööritoimistossa. Hänen ainoa harrastuksensa on paikallinen teatteriryhmä, mutta teatteriryhmässäkin Jinnystä tuntuu, ettei hän saa ansaitsemaansa arvostusta.

Eräänä päivänä insinööritoimiston kiireinen johtaja Henderson kutsuu Jinnyn huoneeseensa. Hän pyytää Jinnyä tekemään konekirjoitustöitä itselleen. Jinny on kauhuissaan, mutta tapaaminen Hendersonin kanssa muuttaa Jinnyn elämän suunnan. Kaiken huipuksi Jinny alkaa saada odottamatonta ihailua osakseen myös teatteriryhmässä.

"Jinnyn valinta" on Catherine Cooksonin romaani vuodelta 1988. Kirjan tapahtumat sijoittuvat 1970-luvun lopun Englantiin.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa "Katie – kaidan tien kulkija" julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle.

Cooksonilla itsellään oli työläistausta. Hänen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone